top of page
Logotype Happy & Healthy_edited.jpg
Challe Lundholm, yogal
Bästa 40+yogan, challe lundholm
Yoga - för ett roligare, friskare och skönare liv!
 
Att yoga är att leva lite mer. Alla mår bra av att yoga och alla kan yoga, oavsett ålder, kön, vighet eller vikt. Med en medicinsk typ av yoga ger jag dig effektiva verktyg som ger avspänning, gör dig stark, smidig och glad och samtidigt håller dig ung, stark och frisk. Kan det bli bättre?

Yoga är som en verktygslåda full av livsverktyg. Och det bästa vi kan göra om vi vill leva fullt ut och må så bra som möjligt i det enda liv som vi vet att vi får –  utan en massa rädslor, utan en massa hangups, utan en massa onödiga krämpor och spänningar.

Yogan får mig att våga mer, får mig att känna mig som en skön typ, hjälper mig att stressa mindre, sova bättre och bli mer kreativ. Mina krämpor i rygg, axlar, knän och höft håller sig i schack med hjälp av yogan och jag är för det mesta glad och positiv och orkar se nya möjligheter i de flesta situationer. Dessutom inbillar jag mig att den håller mig yngre än jag är och snyggare an jag tror.

Jag hoppas att vi ses snart!

 

Challe lundholm

IMG_2130.JPG

Happy & Healthy med Yoga

 

Jag säljer några av de yogaprylar (mandelolja, näskanna, himalaya-droppar)  jag själv använder för att hålla mig frisk på Happy and Healthy:s hemsida, se länken. Här kan du också hitta min dvd "Bästa 40-+yogan" som hjälpt många att få ordning på hormonerna, humöret och hälsan.

Jag har en yogakurs i Stockholm och du kan också yoga med mig på våra resor eller event.

Yoga med Challe

Vill du veta mer?
Mejla till challe.lundholm@gmail.com 

eller ring mig på 0707971727

bottom of page