top of page
Challe_på_terasssen_rhodos_edited.jpg
Yoga med Challe 
Ibland håller jag kurser live eller online. 

Lär dig dig olika andningstekniker och - övningar, du får stretcha och stärka hela kroppen i den takt som passar din kropp, du får lära dig meditation från grunden, testa mindfulness och prova på både mantrasång och mer utmanande meditationer som stärker dig mentalt.  

Jag kommer att peppa dig att våga ta nya steg och inspirera dig till att hitta lugnet och styrkan inom dig. Allt för att du ska hålla dig frisk, få hormonbalans, må så bra som möjligt och hitta yoga-feelingen i livet.

 

Om Kundalini/Medicinsk Yoga – en medicinsk typ av yoga för både kropp och själ som hjälper dig att stressa av, stretcha och stärka kroppen, andas dig lugn och frisk, stärka nervsystemet och immunförsvaret, meditera och känna dig mer närvarande i livet. Alla kan vara med, även vi som känner oss lite mer oviga, det går jättebra sitta på stol om det behövs. 


Om Challe: Challe (Charlotte) Lundholm är fd chefredaktör på ToppHälsa, yogalärare, hälsoinspiratör.  Challe vill inspirera dig att ta hand om dig själv men göra det på ditt sätt, och inte glömma bort att njuta av livet och ha roligt på vägen. Hon har projekterat och varit värd för många yoga- och träningsresor för 40+ och driver nu företaget goodlifetravel.se by FeatureFamiljen AB med inriktning på resor som får oss att må bra – till både kropp och själ.
 

Info yoga 

När: 

Start  
Plats: 

Pris: 

Så anmäler du dig:
Klicka på
länken ovan.

Så betalar du: 
Swisha till 0707971727, glöm inte att skriva namn. 

Bra att ha: 
Yogamatta, kudde, filt.
Att tänka på: 
Vi yogar i mjuka kläder som inte sitter åt, drick mycket vatten innan och efter passet, ät inte direkt innan passet, en banan eller så räcker om du känner dig hungrig.

Vill du veta mer?
Mejla mig: challe.lundholm@gmail.com eller ring 0707971727.

bottom of page