top of page

"Vi gör resor för livsnjutare som vill må bra och leva livet fullt ut. Träna, yoga, vandra, bli mentalt stark, njuta av god mat & vin, sjunga, skratta och leva livet.
 

Kom hem med ny energi, nya insikter och vänner och en känsla av att allt är möjligt!"

Det här är vi!
Challe (Charlotte) Lundholm, hälsoinspiratör, yogalärare och före detta chefredaktör på tidningen ToppHälsa. Arrangerar tillsammans med sin man Åke Lundholm, olika typer av resor med innehåll i samarbete med olika researrangörer och i egen regi.

THIS IS THE STORY

Hej,

Jag heter Challe (Charlotte) Lundholm. 2011 startade jag och min kompis Malin FeatureFamiljen A. Jag kombinerade min tid mellan att konceptutveckla och producera dels kundmagasin och dels kom i form- och hälsoresor för olika magasin.  Sedan blev det dags att ta steget fullt ut och göra resor i helt egen regi under namnet GoodLifeTravel.se

YOGA - EN BRA START

I nästan 20 års tid har jag startat i stort sett varje morgon med ett skönt yogapass – inte för att jag måste - utan för att en dag med yoga är så mycket bättre än en utan. Sedan några år tillbaka har Åke också börjat att yoga med mig - så mysigt att yoga tillsammans.

MER LIV I LIVET!

Numer jobbar vi också tillsammans. Åke beslutade sig för att efter 17 år lämna det trygga, invanda och välbetalda statliga jobbet och vi bestämde oss för att leva ett liv med lite mer liv i livet. Läs mer om våra äventyr här: challeochåkepåäventyr.
RESOR SOM FÅR OSS ATT MÅ BRA
Nu har vi tagit ett steg till och bestämt oss att göra roliga resor och event med innehåll som får oss att må bra, både i egen regi och tillsammans med samarbetspartners. Våra samarbetspartners är magasin eller andra företag som vill erbjuda sina läsare/kunder mervärde i form av resor och event med värdefullt och stärkande innehåll. 
KRAMAR/CHALLE

GoodLifeTravel.se by FeatureFamiljen är en del av FeatureFamiljen AB

Vi gör resor för livsnjutare som vill må bra och leva livet fullt ut. Träna, yoga, vandra, bli mentalt stark, njuta av god mat & vin, sjunga, skratta och leva livet. Följ med på våra träningsresor, yogaresor och event, vandringsresor och kulturresor.

Samarbetspartners:

Magasinet Senioren

Magasinet Vi i Villa

Kungliga Magasinet

Magasinet MåBra

Tekniska researrangörer:

Ving Sverige

Kulturresor Europa AB

TUI Sverige AB

AllerTravel AB

GoodLifeTravel.se
by FeatureFamiljen AB

08 - 20 15 40

Läs mer om våra resor och annat roligt

i våra nyhetsbrev

bottom of page