top of page

Italien

Må bra och lev livet i Italien maj 2023

Om resan

Må bra och lev livet i Italien


Följ med oss på en unik och livsbejakande resa för kropp och själ till Italien och Riccione, på den Adriatiska Rivieran. Vi njuter av god mat och vin, yogar på stranden, tar härliga promenader, lagar pasta med familjen på lantgården, upptäcker regionens hemliga pärlor – och har kul.


Tillsammans med wellnessdrottningen och italienälskaren Annette Lefterow och hälsoinspiratören och yogaläraren Challe Lundholm får vi njuta av allt som gör Italien till ett av de mest livsbejakande och hälsofrämjande platserna på jorden. Maten, vinet, olivoljan, ostarna, människorna, solen, glädjen, skratten.


Vi startar varje morgon med yoga och meditation på stranden och ger oss sen ut på äventyr. Vi hänförs av lilleputtrepubliken San Marino, njuter av det genuina italienska köket, provar fantastiska viner och den nyttigaste och godaste olivoljan, går på matlagningskurs hemma hos en familj på lantgård, besöker olivlundar. Drömmer oss bort till tonerna av klassisk musik och skön konst på den biodynamiska vingården, sippar vin, vandrar längs stränderna och njuter av panoramiska utsikter, frisk luft och doften av salta hav.


Men framförallt har vi roligt tillsammans, skrattar mycket, lever livet och samtidigt lär vi oss om hälsa och hur vi håller oss unga och friska och stiftar många nya bekantskaper.Sammanfattning: