Ny chans - följ med till Spanska solkusten!
 
Kom i form med magasinet Vi i Villa.
- TRÄNING, DANS, YOGA, TRÄDGÅRDS- och MATINSPIRATION

Roligare än så här kan man inte ha det. Förra resan blev en succé, och de som var med gav resan högsta betyg. 


Nu har du ny chans att följa med – vi åker till lyxiga 4+-hotellet Smy Costa del Sol  4+ (Fd. Pueblo Camino Real) i härligt soliga Torremolinos, strax utanför Malaga, vid bästa stranden på Spanska solkusten, med all inclusive. 


Vi laddar med massor av rolig träning, dans, yoga, trädgårds- och matinspiration och kommer hem starkare, gladare och startklara för ett härligare sommarliv. Trädgårdsmästaren och tv4-profilen Linda Schilén ger oss genvägarna till en vackrare trädgård och ett skönare uteliv. Stjärnkocken Alexandra Zazzi lär oss att bli matsmart och ger oss massor av inspiration inför kommande grillsäsong. Vi får dansa loss  och sjunga med superstjärnan Tess Merkel från Alcazar. Gokväll-kända tränaren Sofia Åhman får oss att hitta träningslusten, och vi hittar yogalugnet med Challe (Charlotte) Lundholm. Challe är också resans peppande värd.

Ett fullspäckat program med träning, dans, yoga, aqua fun, föreläsningar, ny inspiration för trädgård, god mat och vin, underhållning och mycket mer. 

Vi kommer i form, har kul, träffar nya vänner, vågar testa nytt, lär oss nya saker och njuter av livet – och alla kan vara med, både du som är nybörjare och mer van. 


Vi ses på Spanska solkusten!

INFO OM RESAN
När: 18-25 maj 2019.

Vi flyger från: Stockholm, Köpenhamn och Göteborg. (Tillägg för 250 kr från Göteborg).

Vi bor på: Smy Costa del Sol  4+

(Fd. Pueblo Camino Real)

Pris: från 15 450:- per person, avser del i dubbelrum, 7 nätter.

Enkelrumstillägg: 2 000 kr

Innehåll och program produceras av GoodLifeTravel.se by FeatureFamiljen AB

Har du frågor om innehållet ring

08-20 15 40 eller skicka ett mail till info@goodlifetravel.se.

Researrangör är Reseskaparna 

event och resor AB

Har du frågor om bokning, flyg och hotell ring 08-94 40 40 eller skicka ett mail till info@reseskaparna.se.

Det här får du:

 • Flyg tur & retur

 • All inclusive

 • Transfer

 • Alla tränings-, dans- och yogapass

 • Föreläsningar, workshops, underhållning mm enligt program

 • Rolig och effektiv träning

 • Inspirerande föreläsningar och workshops om mat och trädgård

 • Skojiga danspass

 • Avslappnande och stärkande yoga

 • Aquafun - poolskoj

 • Promenad, stavgång och löpning

 • Allsångskväll

 • God mat och dryck

 • Gemensamma middagar

 • Hälsoinspiration

 • Kul kvällsunderhållning

1/4
Vi som inspirerar dig:
tess merkel.jpg

Tess är sångare och dansare från med den världsberömda discogruppen Alcazar. Med över 50 miljoner sålda skivor är hon en våra största stjärnor. Nu får vi chansen skapa rumpan och gör läckra discomoves med henne. Med massor av charm och positiv energi får hon oss att hitta den rätta dans-feelingen – och kanske sjunga lite också?

Obs, ingen pardans, alla dansar själva.  

Dansare och sångare i supergruppen Alcazar.

Tess Merkel

Kom i form med Sofia, personlig tränare och idrottslärare som vi lärt känna som träningsexpert i SVT:s Gokväll. På sitt glada norrländska vis får hon all träning att verka rolig och enkel och hon vill peppa oss att våga prova nytt. Med Sofia får vi testa många olika sätt att träna på. Sofia är också specialist på seniorträning.

Träningsexpert i SVT:s Go´kväll

Sofia Åhman

poolen.jpg

Hotellet kommer att byta namn innan vi kommer dit.

Du hittar deras hemsida här:

Pueblo Camino Real 4 +

Torremolinos, Spanien

Hotel Smy Costa del Sol 4+ (FD Pueblo Camino Real 4+)

linda press 02_edited.jpg

Flygvärdinnan Linda sadlade om och blev trädgårds- mästare. Hon vill få oss att förstå att det inte alls behöver vara så krångligt och svårt att få den trädgård vi drömmer om – och ha roligt på vägen. Enkla genvägar, konkreta tips, massor av skratt och smittande entusiasm utlovas. 

Trädgårdsmästare, författare och tv-profil

Linda Schilèn

Alexandra Zazzi_edited.jpg

Med härliga Alexandra får vi lära oss hur vi kan äta gott och samtidigt hälsosamt och smalt. Under hösten har vi sett henne i Biggest looser VIP. Alexandra kommer också att dela med sig av sin bästa sommarrecept, smarta utekökstips och annat användbart. Vi kommer hem med massor av inspiration inför den kommande grillsäsongen.

Stjärnkock och TV-profil

Alexandra Zazzi

Bild challe_edited.jpg

Resans värd och hälsinspiratör, yogalärare och

före detta chefredaktör på tidningen ToppHälsa.

 

Med en medicinsk typ av yoga som alla kan göra visar hon oss vilken bra verktygslåda yoga, andning och meditation är för den som vill ha mindre ont i ryggen, känna sig mindre stressad, hålla sig friskare och starkare och må bättre. Challe är dessutom presentatör av programmet på plats, håller i allsång och lite till! 

Resans värd och yoga och hälsoinspiratör

Challe Lundholm

Information om hotellet
Smy Costa Del Sol **** (fd Pueblo Camino Real Hotel)

Vårt hotell kommer under vintern 2018-2019 att renoveras och byter namn i samband med det till Smy Costa Del Sol.

 

Läge
Smy Costa Del Sol (fd Camino Real) är beläget på ca 30 minuters promenad från Torremolinos centrum. Hotellet ligger invid havet och den fina sandstranden Las Alamos med sin långa strandpromenad. Det är ett nyrenoverat 4-våningars hotell, som erbjuder 512 smakfulla rum. De större shoppinggalleriorna ligger cirka tre kilometer bort. Busshållplats finns precis utanför hotellet. Hotellet har flera stora gräsytor där vi skall träna.

Restaurang och Barer
All inclusive ingår på Smy Costa Del Sol och i hotellets huvudrestaurang dukas välfyllda bufféer upp varje dag. I poolbaren kan du koppla av med svalkande drycker och lättare tilltugg. På hotellet finns också ett kafé.

 

Pooler & Spabehandlingar
Smy Costa Del Sol erbjuder ett trevligt poolområde med en stor pool, jacuzzi, solsängar och parasoller. Poolhanddukar kan fås mot en deposition på 10 € per handduk. Vill du koppla av ordentligt kan du unna dig en välgörande massage (avgift).

Rummen
Dubbelrummen är smakfullt inredda och utrustade med balkong, satellit-TV, telefon, kassafack, luftkonditionering och gratis WiFi.

All inclusive
Detta ingår:
Frukost-, lunch och middagsbuffé i huvudrestaurangen. Måltidsdryck i form av husets vin, läsk och mineralvatten serveras till lunch och middag.
Frukost : 08.00 till 10.00
Lunch: 13.00 till 15.00
Middag: 19.00 till 21.30

 

Det finns möjlighet att äta en måltid från à la carte-menyn till lunch i strandrestaurangen (voucher hämtas i receptionen före klockan 10.00). Strandrestaurangen har öppet för lunch 12.30 – 14.30.
Snacks i form av smörgåsar, sötsaker och frukt serveras mellan klockan 10.30 och 13.00 samt klockan 15.00 till 18.00 i huvudbaren. 
Från klockan 10.00 till 23.00 finns glass, läsk, kaffe, te, dagens cocktail, sangria och övriga drinkar från meny i huvudbaren (gäller lokala märken av dryck). Vid ankomst till hotellet får du ett exakt all inclusive-program som gäller för vistelsen.

ReseSkaparna reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider. Vi reserverar oss att viss information om hotellet i dagsläget kan förändras i samband med renoveringen.hotellet.

GoodLifeTravel.se

by FeatureFamiljen
Kornhamnstorg 61 
SE - 111 27 Stockholm

Tel: 08-20 15 40
mail: info@featurefamiljen.se

www.goodlifetravel.se
www.featurefamiljen.se

 • Instagram Social Ikon
 • Facebook Social Ikon

© 2017 by FeatureFamiljen.

Proudly created with Wix.com