top of page
Yoga och vandra, Gradac Kroatien

Yoga, vandra & njut

i Kroatien

 20-27 april 2019

Följ med

Challe och Åke

på roliga och härliga äventyr

Challe Lundholm, Åke Lundholm
Resan är fullbokad.
 
Följ med oss på vårens härligaste må bra-resa

Vi åker till det fantastiska vackra Kroatien för en härlig vecka med allt som gör livet värt att leva.

 Vi startar varje morgon med ett skönt yogapass, ger oss ut på upptäcktsfärder. Vi vandrar genom olivlundar och små byar, besöker en vingård, testar viner och olivolja, äter supergod mat. 

Det här är en resa för oss som är livsnjutare men också vill ta hand om oss och röra på oss – för att må så bra som möjligt. 

 

Vi bor på det supermysiga 4-stjärniga hotellet Marco Polo i pittoreska Gradac direkt vid stranden på Dalmatien kust. Hotellets restaurang är en av Makarska-kustens bästa. Här äter vi våra middagar och har vinprovarkväll och myser i solnedgången på terrassen.

Hotellet har en personlig service utöver det vanliga. Vi kommer att bli ompysslade och ha med oss en egen guide på vara utflykter. Möjlighet finns också till välgörande massagebehandlingar för den som vill. 

Upplev en vecka med ett fullspäckat program för både kropp, själ och njutning. Kom hem med massor av ny energi och nya vänner. 

 

Vi ser fram emot att få ha dig med på resan!

Challe och Åke på äventyr, Dubrovnik Kroatien

Yoga med Challe i soluppgången.

Info om resan

När: 20-27 april 2019
Var: Gradac, Kroatien
Researrangör: GoodLifeTravel.se by FeatureFamiljen AB 

Innehåll: Yogaresa, vandringsresa
Vad som ingår: Flyg, transfer, del i dubbelrum, yogapass, vandring, alla måltider inklusive dryck (vin till middagar), guidning i Dubrovnik, båtutflykt, besök på vingård och ostronodling, vinprovning, cykelutflykt, m.m. 

 

OBS! Om du reser ensam kan du boka del av dubbelrum och dela rum. 

För mer information om resan ring

Challe & Åke på 08-20 15 40  eller maila till info@featurefamiljen.se.

Exempel på program

Dag för dag

Dag 1 Ankomstdagen

Vi landar på Dubrovniks flygplats och beger oss till staden för lunch och en rundvandring runt staden. På kvällen äter vi en god välkomstmiddag på det mysiga hotellet Marco Polo där vi kommer att bo, yoga, äta yogafrukost och goda dalmatinska middagar med utvalda viner under veckan. 

 

Dag 2 

Yogapass på morgonen följt av yogafrukost. Efter har Challe en föreläsning om Yoga. Efter föreläsningen ger vi oss ut på vandring till grannstaden Brist. Med oss är den utbildade vandringsguiden Tania. Väl i Brist provar vi olika sorters olivoljor med vin, fikon, ost, dalmatinska fritolas (munkar) och marmelad och bjuds på en lokal variant av pizza som lunch. Det finns möjlighet att köpa med sig olja. Efter lunch vandrar vi längs havet tillbaka till Gradac. På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

 

Dag 3 

Yogapass på terrassen och yogafrukost. Vi ger oss ut på en härlig båttur på det turkosa kroatiska havet, Vi reser till mysiga staden Trpanj och där tar vi buss upp till bergen där vi vandrar till en vingård där vi provar deras viner. När vi kommer tillbaka till båten igen har vår kapten Bartul grillat fisk på sin båt. Med båten åker vi tillbaka till Gradac och på vägen stannar till och badar. På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

 

Dag 4 

Efter morgonens yogapass på terrassen och frukost ger vi oss ut på vandring runt sjöarna. Med oss har vi en picknick. Möjlighet till bad finns. På kvällen väntar som vanligt god middag på hotellet med mys. Innan middagen har vi med en provning av kroatiska viner på hotellet med svenskkroatiska sommelieren och hotelldirektören Stipe innan vi äter vår middag på hotellet.

 

Dag 5 

Yogapass på terrassen och frukost. Vi tar buss till floden Neretvas delta. Där väntar våra cyklar på oss och vi cyklar genom deltats alla fruktodlingar fram till byn Blace. Vi besöker en ostronodling och får nyfångade ostron och äter sedan lunch i byn innan vi vänder hemåt. På kvällen är vi middag tillsammans på hotellet.

 

Dag 6 

Yogapass på terrassen och frukost. Idag ger vi oss ut på en lite längre vandring och klättrar över berget Biokovos. Det är en högre belägen bergstur med hisnande utsikt, äter medhavd picknick och får sedan skjuts tillbaka med minibussar. Middag äter vi på den mysiga fiskrestaurangen Malo Misto i Gradac hamn.

 

Dag 7 

Veckans sista yogapass på terrassen med en lugn och mysig frukost. Vi tar en lugnare dag med vandring längs den milslånga strandpromenaden för den som vill, eller kanske lägger oss ner på en solstol vid stranden framför hotellet. Eller varför inte hyra en cykel? Finns på hotellet. Många bra turer finns!

På kvällen äter vi en avslutningsmiddag på hotellet.

 

Dag 8 Hemresa

Vi reser hem. Bussen kör oss till Dubrovnik.

Det här får du:

 • Flyg tor Arlanda-Dubrovnik 

 • 7 nätter med del i dubbelrum på 4-stjärniga hotell Marco Polo i Gradac

 • 6 st middagar med vin på hotellets rest. inkl. avslutningsmiddag med underhållning.

 • 1 middag på lokal restaurang i Gradac

 • 7 st luncher/picknick

 • Yogapass, med Challe
  Lundholm. En medicinsk typ av yoga
  som alla kan göra.

 • Alla vandringar med guide.

 • Båtutflykt

 • Cykelutflykt

 • Besök ostron-odling och vingård.

 • Olivoljeprovning.

 • Vinprovning med sommelier.

 • Guidad tur i Dubrovnik.

Mer om Hotell Marco Polo
Läge: Familjeägt, litet och intimt hotell direkt vid havet, centralt i pittoreska Gradac.
Rummen: WC, dusch/bad, hårfön, TV, telefon, värdeskåp, AC/värme, minibar, WiFi. Alla rum har balkong men storleken varierar både på rum och balkonger.
Faciliteter: Hiss, bar, restaurang, pool, bastu, gym, takterrass. Fritt WiFi på hela hotellet.
Adress: Obala 15, 21 330 Gradac, Makarska Riviera

hotel-marcopolo.com Gradac Kroatien

På denna härliga terrass äter vi frukost och yogar.

Challe Lundholm, yogalärare, soluppgång
Åk med oss

Pinfärska ostron,direkt från havet, en upplevelse i världklass.

Challe Lundholm

Yogalärare och resans värd

Bild_Challe_och_Åke.jpg

Åke Lundholm

Vandringsledare och Challes man

Gradac, Kroatien

Hotell Marco Polo 

Vi hade lyckan att några definer simmade med oss på väg från ostronodlingen. 

bottom of page